Algemene Voorwaarden

Op het moment dat u Lifestyle Guide bezoekt en mogelijk gebruik maakt van de aangeboden informatie en andere diensten, stemt u onvoorwaardelijk in met de Privacy Verklaring, Disclaimer en de Algemene Voorwaarden. 

Informatie

Lifestyle Guide heeft de inhoud van deze website met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie wordt met regelmaat geactualiseerd of indien nodig aangevuld. Lifestyle Guide is  niet verantwoordelijk voor onjuistheden en/of onvolledigheden die te vinden zijn op de website. 

De informatie is gericht op diverse onderwerpen waarbij lifestyle naar voren komt. De artikelen zijn gericht om informatie te geven over allerlei kenmerken die je nodig kunt hebben om jouw eigen leven te creëren. Er wordt in dit geval ook algemene informatie gegeven en geen persoonlijk advies. U bent zelf verantwoordelijk voor het opnemen van de tips, mochten deze niet werken in uw geval, dan kunt u dit niet achterhalen op Lifestyle Guide .

Tips en contact 

Er wordt geen vergoeding gegeven op de tips die wij ontvangen van bezoekers. Wanneer we ze plaatsen zal dit geheel kosteloos zijn. Mochten er eventuele samenwerkingen ontstaan, dan zullen we externe voorwaarden bespreken. Contact kan worden gelegd via de aangewezen mogelijkheden.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Lifestyle Lifestyle Culinair Culinair Shopping Shopping Mode Mode Vakantie Vakantie Wonen Wonen Zakelijk Zakelijk
Meest gelezen