Adverteren

Om sociaal zichtbaar te zijn wordt er veel gewerkt met online advertenties. Door online advertenties is het mogelijk om online informatie, producten en diensten aan te bieden aan consumenten. Hierdoor wordt jouw merk/website gezien. Wil jij gezien worden op Lifestyle Guide, dan is dat zeker mogelijk. Hieronder zijn de mogelijkheden van adverteren weergegeven. 

Adverteren via banners

Op de website zijn diverse witte kaders te vinden, waar een advertentie in geplaatst kan worden. Wanneer we akkoord gaan met een samenwerking, dan wordt er een afbeelding uitgelezen met daarop de nodige informatie, product of dienst. Zodra bezoekers op de afbeelding klikken, zullen ze doorverwezen worden naar de opgegeven webpagina. 

Mocht je interesse hebben in een advertentie plaatsen, dan dien je hieronder contact op te nemen. Geef aan waar de advertentie over gaat, de plaatsing en de desbetreffende link naar de webpagina. Lifestyle Guide zal het verzoek bekijken. Bij interesse vanuit Lifestyle Guide wordt er contact opgenomen voor de voorwaarden. 

Link leggen

Lifestyle Guide is een platform waar relevante artikelen over lifestyle gegeven worden. Het is mogelijk om vanuit een artikel een link te plaatsen naar jouw website. 

Geef aan welk artikel de interesse heeft opgewekt en welke ankertekst er in de tekst moet staan. Het is daarnaast altijd mogelijk om de tekst aan te passen en een geschikte ankertekst te creëren. Als laatst is het belangrijk om de link door te sturen waar naartoe geleid zal worden. 

Bij het indienen van het verzoek zal Lifestyle Guide contact opnemen met onze voorwaarden van linkbuilding. Er wordt doorgaans gevraagd voor een link ruil, maar dit wordt besproken tijdens de voorwaarden. Eerst zal Lifestyle Guide de waarde van het verzoek controleren en goed keuren! 

Wanneer we praten over adverteren komen er nog veel meer vormen aan bod. Heb je eventueel een andere vorm in gedachten, dan staat Lifestyle Guide zeker open om hier naar te kijken. Laat via het contactformulier achter welke vorm van adverteren je wilt toepassen en we zullen de mogelijkheden bekijken. 

Vul hieronder de gegevens nauwkeurig in en wij zullen contact opnemen voor een eventuele samenwerking! 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Lifestyle Lifestyle Culinair Culinair Shopping Shopping Mode Mode Vakantie Vakantie Wonen Wonen Zakelijk Zakelijk
Meest gelezen