Nieuwe trend voor het huwelijk

Het lijdt geen twijfel dat een aanstaande bruid een van de meest bijzondere ervaringen is die een vrouw in haar leven kan hebben. En, zoals bij elke speciale ervaring, zijn er bepaalde trends die ermee gepaard gaan.

Een van de grootste trends die we op dit moment zien, zijn bruiden die willen genieten van een meer ontspannen, lifestyle gerichte benadering van hun grote dag.

Nieuwe trend voor het huwelijk

Wat houdt dit in? 

Dit betekent dat je de traditionele trouwjurk moet laten vallen ten gunste van iets wat comfortabeler en gemakkelijker is om in te bewegen. Het betekent ook dat je de stoffige, formele receptie moet afschaffen ten gunste van een meer informeel feest dat meer aanvoelt als een viering van je liefde dan wat dan ook. anders.

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je niet nog steeds een mooie, elegante bruiloft kunt hebben als dat is wat je echt wilt. Maar als je traditie wilt doorbreken en een dag wilt hebben die meer als 'jij' aanvoelt, dan is een op levensstijl gerichte bruiloft zeker de juiste keuze.

Lifestyle gerichte bruiloft

Dus, hoe ziet een lifestyle gerichte bruiloft eruit? Hier zijn een paar ideeën om je op weg te helpen:

Trouwjurk: Kies in plaats van een traditionele jurk voor iets lichters en comfortabeler. Een vloeiende maxi-jurk of zelfs een eenvoudige witte zomerjurk zou perfect zijn. Het is mogelijk om online te gaan shoppen naar een trouwjurk. Online shoppen is overigens inmens populair geworden en dat is ook te merken bij trouwjurken. 

Receptie: Vergeet sit-down diners en benauwde balzalen. Organiseer in plaats daarvan een receptie in een plaatselijke café of zaal, of zelfs in je eigen achtertuin.

Activiteiten: in plaats van de gebruikelijke bruiloftsrituelen zoals dansen en taarten snijden, kun je kiezen voor spelletjes op het gazon, karaoke of zelfs een vreugdevuur.

Het is wel belangrijk om de bruiloft af te maken met een mooie huwelijksreis, waar je diverse vakantie activiteiten kunt uitvoeren. 

 

Natuurlijk zijn dit slechts een paar ideeën om je op weg te helpen. De opties voor een lifestyle gerichte bruiloft worden eigenlijk alleen beperkt door je verbeeldingskracht. Dus, als je op zoek bent naar een dag die meer aanvoelt als 'jij', overweeg dan zeker om de lifestyle route te volgen.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens