Verzoek indienen

Mocht je een verzoek hebben aan Lifestyle Guide, dan kun je hier een verzoek indienen. Onze mensen staan klaar om het verzoek te bekijken en eventueel te beantwoorden. 
Wanneer je een verzoek op stuurt naar Lifestyle Guide, zullen we deze zo spoedig mogelijk bekijken. Bij een vraag over de artikelen of tips, zullen we perfect antwoord proberen te geven om het probleem op te lossen. Het antwoord zal je ontvangen via de mail. 
In speciale gevallen kan er telefonisch contact opgenomen worden met Lifestyle Guide, maar normaliter wordt het contact gevoerd via de mail. Hierdoor kunnen we gespreksstof ook niet kwijt raken en eventuele verwarringen worden hiermee voorkomen. 

Hoe moet je een verzoek indienen?

Heb je een verzoek aan Lifestyle Guide, dan kun je in de opmerkingen het verzoek uitleggen. Probeer zo duidelijk mogelijk het verzoek uit te leggen, zodat onze medewerkers precies weten wat jij wilt weten of van ons verwacht.

Vul de gegevens in zoals gevraagd en dien het verzoek in. Doorgaans worden verzoeken door de week behandeld en kan het enkele dagen duren voordat het verzoek wordt beantwoord.

Mocht het verzoek niet serieus ingediend worden, zullen we verrassend genoeg geen antwoord geven!

Vul hieronder de gegevens nauwkeurig in en wij zullen contact opnemen voor een eventuele samenwerking!

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Lifestyle Lifestyle Culinair Culinair Shopping Shopping Mode Mode Vakantie Vakantie Wonen Wonen Zakelijk Zakelijk
Meest gelezen